Ocet jest niefiltrowany i niepasteryzowany,

 więc zawiera aktywny osad i żywą matkę octową.

Ocet  to produkt wielomiesięcznej naturalnej fermentacji octowej.

Ponieważ proces ten nie jest przyspieszany, kwasowość octu jest mniejsza,

 a jego aktywność biologiczna – wyższa.

 Żywy ocet  jest produktem bezterminowym – nie zepsuje się.

 Uważany jest za naturalny konserwant,

który przydatność konsumpcyjną zachowa latami,

 zyskując jedynie na wzmocnieniu smaku i aromatu.

Co powiesz o naszych plonach? Napisz co sądzisz i pomóż nam się rozwijać.

Twoja ocena dla tego ogłoszenia

angry
crying
sleeping
smily
cool
Przeglądaj

Twoja opinia powinna mieć co najmniej 140 znaków :)

Zgadzasz się i akceptujesz nasze Warunki korzystania z usługi dotyczące publikowania tej recenzji?

  • Ranking cen 9,9 - 15
building Jesteś właścicielem lub pracujesz tutaj? Powiadom nas o tym! Powiadom nas o tym!

Zgłoś roszczenie do tej aukcji

Czy zgadzasz się i akceptujesz nasze Warunki korzystania z usługi publikowania tych informacji ?

Czy zgadzasz się i akceptujesz nasze Warunki korzystania z usługi przesyłania tych informacji?

Twoja prośba została przesłana pomyślnie.